Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Kayıp müzisyen Metin Kor kaçırıldı mı? Eşi Habertürk TV'ye anlattı

        Hem havadan, hem de karadan çalışmalar sürüyor. Kayıp müzisyen her yerde aranıyor, ancak hâlâ bir iz yok.

        Müzisyen Metin Kor, tatil için 20 Haziran'da İstanbul'dan Antalya'ya gitmişti. Kor, Kaş ve Seydikemer ilçelerinin sınırındaki İkiz Göller bölgesinde kamp yapmak için çadır kurdu. 22 Haziran'da eşi Evin Doğan Kor ile mesajlaştı, ancak bir daha haber alınamadı. Eşinin ihbarı üzerine AFAD, AKUT ve jandarma ekipleri tarafından arama çalışmaları başlatıldı. Çadırı, çantası, arabası bölgedeydi; ancak müzisyenden iz yoktu. 43 yaşındaki Kor'un kamp öncesi bir müzik şirketiyle anlaşarak albüm çıkartacağı belirlendi. Ailesi de müzisyenin kaçırıldığından şüpheleniyor.

        Çalışamalara havadan da destek veriliyor. Bölge drone ile taranıyor. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Kaymakam Bilgehan Bayar "Metin Kor'un yaşamını yitirdiğine dair hiçbir kanıta rastlanamadı. 27 Haziran Çarşamba akşamı itibariyle jandarma arama timlerinin çalışmalarına son verilmesine karar verdik. Aramalara AFAD ekipleri devam edecek" dedi.

        'KAÇIRILMIŞ OLMA İHTİMALİ ÇOK YÜKSEK'

        Gazete Habertürk'ten Soner Özcan'a konuşan Metin Kor'un kardeşi Kemal Kor, “Çadırı bıçak gibi keskin bir şeyle kesilmiş. Cep telefonu, cüzdanı gibi özel eşyaları da çadırda duruyor. Çadırın içinde veya dışında boğuşma yaşandığına dair hiçbir iz yok. Kaçırılmış olma ihtimali çok yüksek. Ama kimin kaçırdığına dair hiçbir fikrimiz yok. Kendisi çok naif bir insandı. Zaten yaşam koçluğu yapıyordu. Kimseyle bir sorunu yoktu" dedi.

        Kayıp müzisyen Metin Kor'un eşi Evin Doğan Kor, Habertürk TV'ye canlı bağlanarak eşinin kaybolma sürecini ve arama çalışmalarındaki son durumu anlattı.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu