Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Emekli albay tartıştığı kişiyi böyle vurdu!

        İzmir'de emekli bir albay, yolda karşılaştığı 2 kişiyle yol tartışması yaşadı. Tartışma sırasında emekli albay kendisine saldırmak için koşan kişiyi vurarak yaraladı. O anlar çevredeki bir kişi tarafından bakın nasıl görüntülendi...

        Önce havaya sonra yere ateş etti. Üzerine sopalarla koşulunca hedefini değiştirdi. Silahını doğrulttu, karşısındakini vurdu. Emekli albay, eşiyle birlikte İzmir'in Foça ilçesinde seyir halindeydi. Otomobili İngiliz burnu mevkiinde başka bir araçla kafa kafaya geldi. Emekli albay ile araçtaki 2 kişi arasında yol tartışması çıktı. Sözlü tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Emekli albay aracındaki beylik tabancasını, tartıştığı kişiler ise sopalarını eline aldı.

        Eli sopalı 2 kişi yavaş yavaş emekli albayın üzerine yürüyünce ortam iyice gerildi. Emekli albay önce havaya, sonra yere doğru 3 el ateş etti. Ancak 2 kişi geri adım atmadı. İçlerinden biri sopayla üzerine doğru koşunca, silahını ona doğrulttu, ard arda tetiğe bastı. Kurşunların isabet ettiği adam omzundan yaralandı. Emekli albay gözaltına alınırken, hastaneye kaldırılan yaralının sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu