Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Ivanka Trump şirketini kapattı!

        ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump, giyim ve ayakkabı tasarım şirketini kapatma kararı aldı. Ivanka Trump'ın Beyaz Saray'a danışman olarak atanmasının ardından kendi adını taşıyan markasına karşı "cüzdanına sahip çık" adı altında kampanya başlatılmıştı.

        Amerikan Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump, kendi adını taşıyan giyim ve ayakkabı tasarım şirketini kapattı. Ivanka Trump, şirketi kapatma kararını New York'taki Trump Tower'da bulunan 18 çalışana kendisi bildirdi. Kararını yazılı bir açıklamayla kamuoyuna da duyurdu.

        "Washington'daki 17 ayın ardından iş hayatına dönüp dönmeyeceğimi veya ne zaman döneceğimi bilmiyorum" diyen Ivanka Trump, "Ama öngörülebilir bir geleceğe kadar odağımın halen Washington'da yaptığım işte olacağını biliyorum" ifadelerini kullandı. "Dolayısıyla şimdi bu kararı almak takımım ve ortaklarım için tek adil sonuç" dedi.

        2014'te kurulan giyim ve ayakkabı tasarım şirketi kısa sürede ABD'de büyük markalar arasına girmişti. Babası tarafından Beyaz Saray'a danışman olarak atanmasının ardından "Ivanka Trump" markasına karşı "cüzdanına sahip çık" adı altında kampanya başlatılmıştı. Ivanka Trump'ın göreve başlamasının ardındansa ABD'deki bir perakende mağaza zinciri "Ivanka Trump" markasına ait ürünlerin satışını durdurmuştu.

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu