Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Heybeliada'da isimsiz mektup tedirginliği! Restoranlara 'lanet' başlıklı mektuplar gönderildi

        İstanbul, Heybeliada'da bazı alkollü restoranlara gönderilen isimsiz mektuplar, işletmecileri tedirgin etti. Alkol alan ve satanların lanetlendiğine dair ifadelerin yer aldığı o mektuplarla ilgili soruşturma başlatıldı. Polis, isimsiz mektupları gönderenlerin peşinde...

        İşyerlerine gelen zarfı açtıklarında, "İçki ve uyuşturucu üreten, dağıtan, alan, satan, eken, biçen, özendiren ve aracılık edenlere lanet edilmiştir" şeklindeki metinle karşılaştılar. O mektuplar son bir hafta içerisinde Heybeliada'daki bazı alkollü restoranlara gönderildi.

        Alkol satışı ve kullanımının lanetlendiği mektuplar isimsiz... Haliyle kimin gönderdiği henüz belli değil. Ancak Heybeliada'daki birden fazla restorana gönderilmesi esnafı da ada halkını da tedirgin etti.

        Mektupta yazılanların tehdit içerdiğini düşünen esnaf, gönderen kişi ya da kişilerin bir an önce bulunmasını istedi. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. Mektupların İstanbul'dan gönderildiği belirlendi. Polis ekipleri şimdi mektupları gönderen kişi ya da kişilerin bulunması için çalışmaları sürdürüyor.

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu