Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Gece Raporu - 4 Mayıs 2020 (Normalleşme adımları riskli mi?)

        Günden kalanlar, yarına yansıyanlar... Sıcak gelişmeler, dikkat çekenler, yorumlar, analizler... Erdoğan Aktaş ile Gece Raporu Habertürk'te...

        Türkiye’de artık normalleşme konuşuluyor. Yavaş yavaş hayatı korona öncesine çevirmekten söz ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan normalleşme planını açıkladı. Yaş gruplarına göre sokak kısıtlamasının gevşetilmesinden, bazı esnafların kepenk açabilmesine ve şehirlararası dolaşımda alınan kararların detayları belli oldu.

        Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı verilere göre, Türkiye'de son 24 saatte 1614 kişiye yeni tip koronavirüs tanısı konuldu. 64 kişi hayatını kaybetti. Toplam vaka sayısı 127 bin 659'a; toplam can kaybı ise 3 bin 461'e ulaştı. Bir günde 5 bin 15 kişi daha iyileşti. İyileşenler artıyor vaka sayısı azalıyor. Türkiye önlemlere devam ederse normalleşme mümkün görünüyor.

        Koronavirüse karşı ne durumdayız? Normalleşme adımları riskli mi? Korona mücadelesinde siyasetin tavrı ne? Siyasette darbe iması ve erken seçim tartışmalarında son durum ne? Siyasete ve ekonomiye korona etkisi ne oldu? Gece Raporu’nda Erdoğan Aktaş, konukları Habertürk Yazarı Nagehan Alçı ve Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek ile konuştu.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu