Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Dünya Kupası Fransa'nın! İşte final maçında yaşanan ilginç anlar...

        Moskova'daki Lujniki Stadyumu'nda oynanan final maçını, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar-Kitaroviç ve Rus lider Vladimir Putin tribünden takip etti. Macron ve Kitaroviç, finalin heyecanıyla yerlerinde duramadı. İki lider maçın büyük bölümünü ayakta takip etti. Maç bittiğindeyse Kitaroviç koltuğuna gömülmüş; Macron'sa Fransa'nın zaferiyle kendinden geçmişti. Öyle ki Macron'un şampiyonluk sevincini abartılı bulanlar oldu.

        İki lider kupa seremonisine el ele geldi. Yanyana duran Macron ve Kitaroviç, önce Hırvat takımını, ardından da şampiyon Fransa'yı tek tek tebrik etti. Hırvat liderin tüm futbolculara sarılması herkesin dikkatini çekti.

        Seremonide beklenmeyen bir şey de oldu. Aniden yağmur bastırdı. Görevliler önce bir şemsiye getirdi, o da Rus lider Putin içindi. O sırada Putin'in yanında duran FIFA Başkanı Infantino, Macron ve Kitaroviç sırılsıklam oldu. Dakikalar sonra Macron ve Kitaroviç için de şemsiye getirildi; ama her şey için çok geçti.

        Bu arada maçta ilgi çekici bir an da yaşandı. İki kişi polis kılığında sahaya girdi. Onları durdurmaya çalışan görevliye, Hırvat stoper Dejan Lovren de destk verdi. Bu sırada maç 30 saniyeliğine durdu. Daha sonra olayın arkasında Rus muhalif punk grubu Pussy Riot olduğu ortaya çıktı.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu