Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Davetliler fotoğraf çekti diye düğünü iptal etmişlerdi! İşte o düğünden yeni görüntüler

        Kocaeli'de 4 yıl önce dünyaevine girmek isteyen bir çift, düğünlerini yaptıkları yerde hayatlarının şokunu yaşadı. İşletmeciler, "Yalnızca fotoğrafçılar fotoğraf çekebilir" dedi. Davetliler telefonlarıyla fotoğraf çektiği için müziği kapatıp düğünü iptal etti. Olaya ilişkin dava sürerken, o gün yaşananların kamera görüntüleri ortaya çıktı.

        En mutlu anları, "Fotoğraf çekemezsiniz" tartışmasıyla mahvoldu. İşletmeciler, müziği kapatıp düğünü iptal etti. 4 yıl önce yaşanan o anların kamera görüntüleri ortaya çıktı.. Kocaeli'nin Çayırova ilçesindeki bir düğünde kaydedildi. Tarih; 10 Kasım 2014... Dünyaevine giren çift ilk danslarını yapıyordu ki, bir anda gerginlik çıktı. Çünkü işletmeciler, "Fotoğraf çekemezsiniz" dedi.

        Davetliler neye uğradıklarını şaşırdı. Ancak tartışma dinmedi. İşletmeciler, elektrikleri keserek düğünü durdurdu. Olaya ilişkin dava sürüyor. Evlenen çift, maddi ve manevi tazminat davası açtı. İşletmeciler ise iddiaları yalanlıyor. Elektrik kesintisinin kendileriyle alakalı olmadığını söylüyorlar.

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu