Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Bayram Sabahı - 11 Temmuz 2022 (İnsan yapay zeka üzerindeki kontrolünü kaybedebilir mi?)

        Habertürk’te bayram sabahlarını birlikte karşılıyoruz. Oylum Talu’nun sunumuyla Bayram Sabahı’nda birbirinden değerli isimler ve alanında uzman konuklarla keyifli bir bayram sohbeti için sizleri de bekliyoruz.

        ABD’nin gündeminde neler var? Boris Johnson’ın istifası nasıl yorumlandı? ABD kamuoyunda İngiltere’deki gelişmeler nasıl izleniyor? ABD’de kürtaj tartışması nasıl biter? ABD Başkanı Joe Biden, yasal düzenleme konusunda ne yapabilir? Mehmet Öz’ün kazanma olasılığı ne? Anketlerde son durum ne, Mehmet Öz rakiplerini geçebilecek mi? Ciner Medya Grubu ABD Temsilcisi Ali Çınar, Oylum Talu’ya anlatıyor.

        Bayram tatilinde oteller dolu mu? Fiyatlardaki artış tatil yapma oranını etkiledi mi? Hangi tatil bölgeleri tercih edildi? Fiyatlar hangi tatil beldelerinde makula yakın kaldı? Yerli turistin tercihleri değişti mi? Otelde kalmak mı, ev kiralamak mı? Fiyatlardaki artış ev kiralayanların sayısını artırdı mı? TÜROFED Başkan Yardımcısı Bülent Bülbüloğlu, Bayram Sabahı’nda değerlendiriyor.

        Gökyüzü ne söylüyor? Dolunay burçları nasıl etkileyecek? Dolunay hayatımızı nasıl etkileyecek? 13 ve 28 Temmuz’da ay nasıl bir döngüde olacak? Yeni ay ve dolunay neler getirecek? En uyumlu ve en zor burç hangisi? En kaderci burç hangisi? Keyfe odaklı insanların burcu ne? Her şeyi dert edinen burç hangisi? Yemek yemeyi seven burç hangisi? Titiz ve detaycı burç hangisi? En zeki insanların burcu hangisi? En duygusal insanların burcu hangisi? Hangi burcun insanı daha rasyonel? İş dünyasının burcu hangisi? Parayı çok önemseyen burç hangisi? Vedik Astrolog Şebnem Ekşib, Oylum Talu ile Bayram Sabahı’nda anlatıyor.

        Yapay zeka teknolojisinde neredeyiz? Yapay zekaya dair endişelerde haklılık payı var mı? Yapay zekanın hukuki statüsü ne? İnsan hayatında nasıl yer alacak, özgürlüğünün sınırı ne? Yapay zeka ne kadar güven veriyor? Dünyayı yapay zeka mı yönetecek? İnsan yapay zeka üzerindeki kontrolünü kaybedebilir mi? Yapay zeka durdurulamaz olur mu? Yapay zeka hangi alanda aktif? En çok hangi sektörde yapay zekaya ihtiyaç var? Yapay zeka duygusal bir araç mı? His ve duygular konusunda da donatılabilir mi? Bayram Sabahı’nda Oylum Talu soruyor; Fütüristler Derneği Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Murat Şahin yanıtlıyor.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu