Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Aşı beklenen etkiyi sağladı mı? | Teke Tek - 1 Haziran 2021

        Fatih altaylı ile Teke Tek’te yeni normalleşme adımları, değişen kısıtlama takvimi, okulların açılması ve salgının seyri masaya yatırılıyor.

        Maskesiz yaşama ne zaman dönüyoruz? Pazar günü yasağı neden sürüyor? Eğlence mekanları açılmalı mı? Tiyatrolar neden kapalı? Teke Tek'te Prof. Dr. Pınar Okyay yanıtladı

        Aşı beklenen etkiyi sağladı mı? Aşının korunma süresi ne kadar? Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Çağrı Büke Teke Tek'te değerlendirdi

        Teke Tek'te Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan: "Yüzde 75 aşılama yaparsak salgını bitirebiliriz. Yüzde 75 aşılamayı en erken sene sonunda yakalayabiliriz"

        Vakalarda durum ne, normalleşme nasıl ilerleyecek? Okullar açıldı, ama nasıl? Teke Tek'te Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Pınar Okyay: "Bir tek şey açık kalacaksa, o da okullar olmalı. Bu çok net. Okulları gerekirse bahçelere, dışarıya taşıyalım ama mutlaka açalım"

        Fatih Altaylı soruyor; Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Pınar Okyay ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Çağrı Büke Teke Tek’te yanıtlıyor.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu