Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Annesini yaşattı, o başaramadı! Afra hayatını kaybetti

        Aydın'da meme kanseri annesinin hastaneden taburcu olduğu gün lösemi olduğunu öğrenen 24 yaşındaki Afra hayatını kaybetti. 2 yıl kanserle savaşan Afra, gözyaşları içinde toprağa verildi.

        Annesinin hastaneden çıktığı günü gördü ama o başaramadı. Annesi kurtardığı kanser onun sonu oldu. 24 yaşındaki Afra, beyaz duvakla uğurlandı. 24 yaşındaki Afra Rabia Demirel, İstanbul'da üniversite öğrencisiydi. Annesi 2015'te meme kanserine yakalandı. Okulunu donduran Afra annesinin yanında olmak için Aydın'a döndü. Anne-kız savaştı ve anne Demirel 1 Eylül 2016'da hastaneden taburcu oldu. Ancak o gün Rabia için kötünün hem bitişi hem de başlangıcı oldu. Çünkü yapılan tetkiklerde lösemi olduğunu öğrendi.

        2 yıl boyunca kanser tedavisi gördü Afra... İlik nakli bekleyen hastalara donör olunması için kampanya başlattı. Ancak vücudu daha fazla dayanamadı. Durumu ağırlaşınca yoğun bakıma alındı. Yapılan müdahalelere rağmen çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Afra için Aydın'ın Efeler ilçesinde tören düzenlendi. Tabutunun üstüne beyaz duvak koyuldu. Kurtulduğu hastalığına kızını kurban eden anne, çocuğunu gözyaşlarıyla uğurladı. Genç kız törenin ardından Kemer Mezarlığı'nda toprağa verildi.

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu