Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Akaryakıt istasyonunu soymuştu! Poşetteki iz hırsızı yakalattı

        2 yıl önce hırsızlık yaptı, arkasında bıraktığı poşet yakalattı. Pasaport almak için başvuru yapan hırsızlık zanlısı, poşetin üzerinde bıraktığı parmak izi sayesinde tespit edildi.

        İstanbul, Sarıyer'de 2 yıl önce bir akaryakıt istasyonu soyuldu. Silahlı soyguncu çalışanları tehdit edip yaklaşık 600 lira çaldı ve kaçtı. Polis hırsızın yüzü kapalı olduğu için kimliğini tespit edemedi.

        Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay yeri yakınındaki mezarlıkta bir çift eldiven ve beyaz poşet buldu. Hırsız, olay esnasında eldiven takıp parmak izi bırakmamıştı ama paraları koyduğu poşetteki parmak izlerini hesaba katmamıştı. Eldivenleri çıkartıp poşetteki paraları cebine koyarken parmak izlerini bırakmıştı. O poşeti de paraları aldıktan sonra mezarlığa atmıştı.

        Parmak izi bulundu ama hırsızın poliste kaydı olmadığı için kimliği tespit edilmedi. Ta ki hırsız, pasaport almak için müracaatta bulunana kadar. Zanlı, pasaport almak için parmak izi verince sistem uyarı verdi. Polis de kimliğini belirlediği 24 yaşındaki zanlıyı evine gidip gözaltına aldı. Hırsızlık zanlısı suçlamaları kabul etmedi. Sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

        ÖZEL HABER: NİHAT ULUDAĞ

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu