Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Para Gündem - 31 Aralık 2021 (KPSS puanı yeterli değil mi?)

        - Ekonomide ve gündemde neler var? Döviz mevduatında çözülme nasıl? 20 Aralık’tan bu yana ne kadar döviz satışı yapıldı? Kur Korumalı Mevduat’a katılım nasıl? 2021’in kazandıranı ne oldu? Doların seyri ne olur? Yerlilerin döviz mevduatı ne kadar? Enflasyonda beklenti ne? Enflasyonda düşüş ne zaman başlar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Gıda fiyatları nasıl düşürülecek? Kuruyemiş fiyatları nasıl? Dövizde beklenen çözülme oldu mu? Sizin favori sosyal ağınız hangisi? Kripto toplantısında ne konuşuldu? Piyasalarda son durum ne? Bitcoin’de son durum ne?  

        - Siyasette neler tartışılıyor? Kılıçdaroğlu neden MEB’e alınmadı? Mülakatlarda kriter ne? Kayıt altına alınıyor mu, itirazların nedeni ne? KPSS puanı yeterli değil mi? Mülakat sorularını kim hazırlıyor, puanlama nasıl oluyor? Mülakat kaldırılmalı mı? İBB’de teftiş süreci nasıl işleyecek, 557 kişi neyle suçlanıyor? İşe alınan 557 kişi güvenlik soruşturmasından geçmedi mi?

        Para Gündem’de Ebru Baki sordu; konukları Haberturk.com Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Barlas, Star Gazetesi Yazarı Resul Tosun, Habertürk Yazarı Kemal Öztürk ve Okan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mithat Baydur yanıtladı.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu