Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Para Gündem - 28 Ağustos 2020 (Dünya ekonomisi ne durumda, kripto paranın gelecekteki yeri ne?)

        Para Gündem'de Ebru Baki, Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir ile başkent gündemini konuştu. Konukları Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek ve Habertürk Yazarı Nagehan Alçı ile gündemin; BtcTurk CEO'su Özgür Güneri ve Ciner Medya Grubu Londra Temsilcisi Cüneyt Başaran ile ekonominin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi.

        - Salgın kontrolden çıkıyor mu? Aşı çalışmaları ne aşamada? Eldiven fırsatçılığı mı başladı? Kısa çalışma ödeneğinde süre uzar mı?

        - Doğu Akdeniz'de kimin dediği olacak? Libya'da ateşkes sağlanacak mı?

        - Masal kitabındaki cinsel istismar ifadelerine büyük tepki! Bu nasıl çocuk kitabı? Skandal kitaba kim izin verdi?

        - Siyasette neler tartışılıyor? 30 Ağustos nasıl kutlanacak? 30 Ağustos kutlamaları neden tartışma konusu oldu? Parti kurmak zorlaştırılacak mı? Muharrem İnce "Bin Günde Memleket Hareketi" ile ne amaçlıyor? Yeni partilerin siyasete etkisi ne? İttifaklar genişler mi?

        - Dünya ekonomisi ne durumda? Dolar ve altının seyri ne olur? Bitcoin'de beklenti ne? Kripto paraya talep artıyor mu? Kripto para kullanımı artacak mı? Dünya dijital paraya mı dönüyor? Koronavirüs salgınıyla kripto paraya ilgi arttı mı? Kripto paranın gelecekteki yeri ne? Yeni dönemde hangi yatırım araçları öne çıkıyor? Salgının dünya ekonomisine etkisi ne?

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu