Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Para Gündem - 24 Mart 2022 (Savaş gıda krizine yol açar mı?)

        Petrol fiyatlarındaki artış... Et ve Süt Kurumu’ndan zam açıklaması... Ekonomide beklenti ne? Et fiyatları neden artıyor? Ramazan’da et fiyatları ne olur? Artış devam eder mi, fiyatlar nasıl düşürülecek? Savaş gıda krizine yol açar mı? Asgari ücrete ara zam olur mu? Piyasalarda son durum ne? Ekonomik sorunlar nasıl çözülür? Fiyat artışlarının nedeni ve çözüm yolları ne? Ekonomide nasıl bir yol izlenmeli? Ekonomide veriler ne gösteriyor?

        Ankara’nın gündeminde ne var? Siyasette neler tartışılıyor? Yasa ne getiriyor, 2023 seçimleri nasıl olacak? Liste ittifakları mı kurulacak? Yeni seçim kanunu partilerin stratejilerini değiştirir mi? İttifak sayısı artar mı, listeler nasıl hazırlanacak? 2023 adayları seçim için eşit yarışabilecek mi? Millet İttifakı’nın adayı kim? Liderler nasıl bir aday tarif ediyor, kim olabilir? Seçmen 2023 için kararını verdi mi? Dış politika nasıl yürütülmeli?

        Rusya’dan NATO’ya uyarı... NATO Liderler Zirvesi’nden ne çıkar? Yaptırımlar sürdürülebilir mi? Putin’den Ruble kararı... Putin’in Ruble ile ödeme kararı nasıl uygulanacak?

        Para Gündem’de Ebru Baki sordu... Konukları; Habertürk TV Ankara Temsilcisi Sibel Erdem, Haberturk.com Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Barlas, İletişim Uzmanı/Yazar Ali Saydam, Quatro Siyaset Stratejileri Başkanı Elif Dördüncü Aydemir ve Okan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mithat Baydur yanıtladı.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu