Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Hayatın İçinden - 4 Mayıs 2019 (Şevket Şahintaş, Ayla Güven, Şengül Kazan, Mehmet Ali Kunduracıoğlu)

        Habertürk Haber Merkezi gündeme bir parantez açıyor. Satır arasında kalan ve iz bırakan hikayeleri, tanıkların gözünden ekrana taşıyor.

        - 53 yıllık hayatına sıradışı hikayeler ekleyen bir taksicinin öyküsü, İstanbul'un farklı yüzlerini, çektiği fotoğraflarla farklı bir hikayenin parçası olan Şevket Şahintaş anlatıyor.

        - Çocuklara ve bilime adanmış bir ömür. Babasına bir söz verdi; 33 yıldır o sözün peşini hiç bırakmadı ve yolundan dönmedi. Sağlık hizmeti herkesin hakkı diyen profesör Ayla Güven’in ilham veren hikayesi… 

        - Bardaklara resim çizen adam Berk Armağan 24 yaşında... Yeteneğini hayallariyle birleştirdi... Kalemi ve çizgileriyle 3 yılda 24 ülke gezdi.

        - O hayatını kimsesi olmayan yardıma ihtiyacı olan muhtaç insanlara adadı. Şengül Kazan'ın tepeden tırnağa iyilikle dolu hikayesi, hepimize, 'Bu dünyada iyi şeyler ve buna vesile olan insanlar var' diyor. 

        - Tozlu raflarda kalmış, kitaplara hayat veren bir mücellit... Kimi zaman bir sayfaya aylarını, bir kitaba ise yıllarını veriyor... Mücellit Mehmet Ali Kunduracıoğlu'nun hikayesi… 

        - İstanbul'un son tornacısı… Torna tezgahında ağaçlara hayat veren, ağaçtan oyuncak çıkaran İsmail Hız’ın hikayesi…

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu