Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Hayatın İçinden - 24 Ağustos 2019 (Metin Örel, Ayşen Başaran, Eyüp Bapun, Şükrü Abay)

        Habertürk Haber Merkezi gündeme bir parantez açıyor; fark yaratan ve iz bırakan hikayeleri ekrana taşıyor.

        1) Cinayet masasının 'Efsane' lakaplı amiri Metin Örel, Türkiye'de işlenen seri katil cinayetleri ve seri katillerin bilinmeyenlerini Hayatın İçinden'de anlattı.

        2) 2003 yılında henüz 2.5 yaşındayken yanlış iğne sonucu kolu kesilen Ayşen Başaran büyüdü. Artık bir üniversite öğrencisi olan Ayşen Başaran zorluklarla geçen 16 yılını, hukuk mücadelesini ve yeni hayatını Hayatın İçinden'e anlattı.

        3) Van depreminden kaçıp geldiği Sakarya'da bambaşka bir depremin ortasına düştü. Babası kanser olunca okulunu bıraktı. Çalışması gerekiyordu, 40 lira yevmiyeli bir inşaat işinin daha üçüncü gününde tespih sanıp eline aldığı parça radyasyonlu bir madde çıktı. 15 ay süren tedavi ve onlarca ameliyatın sonunda yüzde 80 engelli kaldı, yetmedi hayatını karartan o radyasyonlu maddeyi çalmakla yani hırsızlıkla suçlandı. Eyüp Bapun garip ama bir o kadar da trajik öyküsünü Hayatın İçinden'e anlattı.

        4) 4 kez kansere yakalandı; mücadelesi ile her seferinde de kanseri yendi. Şimdi de kanser hastalarının yardımına koşuyor. 65 yaşındaki Şükrü Abay kanser ile olan mücadelesini Hayatın İçinden'e anlattı.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu