Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Burası Haftasonu - 6 Şubat 2022 (Geleceğin meslekleri neler olacak?)

        Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

        Ukrayna’da sıcak savaş olur mu? Türkiye arabulucu olur mu? DEAŞ’a düzenlenen operasyon ABD’de nasıl yankı buldu? ABD’de neler konuşuluyor? Burası Haftasonu’nda Ciner Medya Grubu ABD Temsilcisi Ali Çınar ve Habertürk Yazarı Oray Eğin, Oylum Talu’ya anlatıyor.

        Otomobil fiyatları neden cep yakıyor? Otomobil fiyatları neden çok yüksek? İkinci el fiyatları neden yükseldi? İkinci el fiyatları ne kadardan başlıyor? Otomobil almak için uygun dönem mi? Gazeteci - Otomobil Editörü Halil Okşit, Burası Haftasonu’nda değerlendiriyor.

        Geleceğin mesleği tıp mı? Salgın hastalıklarla mücadeleyi daha mı çok duyacağız? Teknolojik değişim sanatı bitirir mi? Yapay zeka ve kodlama öne çıktıkça sanat yok mu olacak? Gelecekte yeteneğe dayalı işler mi ön planda olacak? Geleceğin meslekleri neler olacak? Geleceğin yetkinlikleri değişecek mi? Dijital değişimde neler yapılmalı? Dijital çağda eğitim sisteminde neler değişmeli? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Araştırmacı - Yazar Evrim Kuran anlatıyor.

        Estetiksiz genç kalmak mümkün mü? Yüz yogası nedir, nasıl yapılır? Yüz yogasının faydaları neler? Yüz yogasında neye dikkat etmeli? Hangi yüz yogası, neye iyi gelir? Göz çevresi ve alın çizgileri için ne hareketler yapmalı? Yüz yogası ne zaman yapılmalı? Yüz Yogası Eğitmeni Zeynep Şensoy, Oylum Talu’ya değerlendiriyor.

        Zihnimizi nasıl kullanıyoruz? Zihin kontrolü nasıl sağlanıyor? Zihin kontrol yöntemleri neler? İstihbarat servisleri zihin kontrol yöntemi kullanır mı? Hangi yöntemle zihin kontrol edilir? Başka zihinler kontrol edilebilir mi? Psişik güç nedir? Bu güce sahip olanlar neler yapabilir? Başka zihinlere neler yaptırılabilir? Birine zihin yöntemi kullanılarak suç işletilebilir mi? Psişik istihbarat nedir? Geleceği bilmek mümkün mü? Üsküdar Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Sultan Tarlacı, Oylum Talu’ya anlatıyor.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu