Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar
Anasayfa Video Para Gündem - 20 Temmuz 2020 (Ayasofya'da 24 Temmuz'da kılınacak ilk namaza kimler davet edilecek?)

Para Gündem'de Ebru Baki, Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir ile başkent gündemini konuştu. Konukları Siyaset Bilimci Prof. Dr. Mehmet Şahin, Gazeteci Metehan Demir ve Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Orhan Bursalı ile gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi.

- Siyasette neler tartışılıyor? Sosyal medya düzenlemesi ne olacak? İstihdam paketinde neler var? İstanbul Sözleşmesi ne diyor? FETÖ tartışmaları neden bitmiyor? CHP kurultayı neden ertelenmedi, nasıl yapılacak, Kılıçdaroğlu'na rakip çıkar mı?

- Fındık için taban fiyat ne olacak? Ekonomide beklenti ne? İstihdam paketinde neler var? Koronavirüsün ekonomiye etkisi ne? Turizmde beklenti ne? Salgın bitince dünyada en büyük sorun işsizlik mi olacak? Vatandaşlar nelere çözüm bekliyor?

- Bugün dünyayı neler bekliyor? Azerbaycan-Ermenistan gerginliğinde son durum ne? Doğu Akdeniz'de neler oluyor? Sirte'ye operasyon mu olacak?

- Ayasofya'da hazırlıklar ne durumda? 24 Temmuz'da kılınacak ilk namaza kimler davet edilecek? Ayasofya'da kaç kişi namaz kılacak? Ayasofya kararı için kim, ne diyor?

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua