Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Para Gündem - 3 Temmuz 2020 (Sosyal medya düzenlemesinde neler var?)

        Para Gündem’de Ebru Baki, Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir ile başkent gündemini konuştu. Konukları Altınbaş Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Kasım Han, İletişim Uzmanı-Yazar Ali Saydam ve Habertürk Yazarı Abdurrahman Yıldırım ile gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi.

        - Piyasalarda son durum ne? Siyasette neler tartışılıyor?

        - Sosyal medya düzenlemesinde ne var? Sosyal medya kontrol edilebilir mi? Sahte hesaplar nasıl belirlenecek? Sosyal medyada sahte hesapların önüne geçilebilir mi? Sosyal medya düzenlemesi için kim, ne diyor? Sosyal medyadaki sınırlar, kime ve neye göre belirlenecek? Sosyal medyaya kural konulabilir mi?

        - İstanbul Sözleşmesi ne? Bu sözleşmeden çıkılabilir mi? Neden çıkılmak isteniyor? Almanya ne karar alacak? Seyahat kısıtlaması bölgesel olarak kaldırılacak mı? Ayasofya’nın statüsü değişecek mi?

        - Koronavirüsle mücadelede nasılız? Salgın tehlikesi ne zaman bitecek? “Çoklu baro”ya kimler karşı çıkıyor? Düzenleme neden istenmiyor, avukatlar ne diyor? Çoklu baro yeni sorunlar getirir mi? Çoklu baro tartışması nasıl son bulacak? Farklı düzenleme yapılabilir mi, çoklu baro ne getiriyor? “Çoklu baro”nun vatandaşa yansıması olur mu?

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu