Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Kılıçdaroğlu "Çatı aday" olur mu? | Türkiye'nin Nabzı - 14 Nisan 2021

        Veyis Ateş ile Türkiye'nin Nabzı'nda; CHP’nin “İktidara biz yön veriyoruz” çıkışından İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olabilir açıklamasına, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Ekonomide işler iyi gidiyor" sözlerinden muhalefetin eleştirilerine kadar siyasetin sıcak gündem maddeleri tartışılıyor.

        Eski Başbakan Yıldırım Akbulut vefat etti... Türkiye'nin Nabzı'nda Prof. Dr. Ahat Andican: "Türk siyaseti için kayıp oldu. Hoşgörü sahibi biriydi. Kendisine sert sözler sarf eden insanlara bile iyi yaklaşırdı. Konuşmasıyla onların mahcup olmasını sağlardı. Tam bir beyefendiydi"

        Türkiye'nin Nabzı'nda Ertuğrul Günay: "Şu anki sistemde Cumhurbaşkanı'nın parti başkanı da olmasından şikayet ediliyor. Bu bağlamda Millet İttifakı bir parti başkanını aday yapmamalı. Yoksa halkın aklında soru işaretleri kalır"

        Türkiye'nin Nabzı'nda Ahmet Yelis: "Yasama, yürütme ve yargının nasıl birbirinden bağımsız olacağı üzerine tartışmak gerek. Temel sıkıntımız üçünün de aynı yasada tek kişinin liderliğinde icra ediliyor olmasıdır. Her şey tek kişiye göre. Bu hata"

        Türkiye'nin Nabzı'nda AK Parti MKYK Üyesi ve Hukukçu Mücahit Birinci: "Türkiye siyasi tarihinde hiçbir Cumhurbaşkanı tarafsız olmamıştır. Siyasi tarafsızlık yapmacık bir durumdur. Cumhurbaşkanı'nın bir partisi olmalı, yoksa seçim kazanamazsınız"

        Veyis Ateş soruyor; İYİ Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ahat Andican, AK Parti MKYK Üyesi-Avukat Mücahit Birinci, Kültür ve Turizm Eski Bakanı Ertuğrul Günay ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis yanıtlıyor 

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu