Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video HDP'nin mal varlığına el konulur mu? | Türkiye'nin Nabzı - 17 Mart 2021

        Veyis Ateş’le Türkiye’nin Nabzı’nda Doğu Akdeniz’deki Mısır hamlesi, Danıştay’ın öğrenci andı kararı ve seçim barajından Cumhurbaşkanı adaylığına ittifaklardan dar bölge sistemine siyasette 2023 senaryoları masaya yatırılıyor.

        "AK Parti kendine zulmediyor. Hukuk reformu yapmak istiyorlar ama kendi çabalarını yerle bir ettiler. Sayın Gergerlioğlu kıymetli biridir. Halkın iradesiyle gitmeliydi" Türkiye'nin Nabzı'nda CHP'li Gürsel Tekin, Gergerlioğlu ve HDP'nin kapatılma davasını yorumladı

        "Türk demokrasisi için kara bir gün. Bir siyasi parti için kapatılma davası açılması ve milletvekilliğinin düşürülmesi ayıptır. Parti kapatmak yerine bireysel suçlara bakmak gerekir" Türkiye'nin Nabzı'nda Resul Tosun, Gergerlioğlu ve HDP'nin kapatılma davasını yorumladı

        Türkiye'nin Nabzı'nda Prof. Dr. İlyas Topsakal: "Kapatılmaz diyemiyorum. Yargıyı bildiğim için kapatılma ihtimalinin olduğunu söyleyebilirim"

        Türkiye'nin Nabzı'nda TÜRKAD Başkanı Dr. Mehmet Sarı: "HDP siyasi partiler kanununa göre terörün odağı haline geldiği için kapatılması isteniyor. Ben de şartların oluştuğunu düşünüyorum. Kapatılmaması için hiçbir neden yok"

        Türkiye'nin Nabzı'nda Dr. Rezan Epözdemir: "İlkesel olarak siyasi partilerin kapatılmasına karşıyım. HDP'nin kapatılması çözüm olmayacaktır. Sonra yenisi kuruluyor. Hazine yardımının kesilmesi gibi seçenekler olabilir"

        Veyis Ateş soruyor; CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, AK Parti 22. Dönem Milletvekili Resul Tosun, Akademisyenler Prof. Dr. İlyas Topsakal, TÜRKAD Başkanı Dr. Mehmet Sarı ve Hukukçu Dr. Rezan Epözdemir yanıtlıyor.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu