Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video ABD ve Rusya arasındaki gerilim sıcak çatışmaya dönüşebilir mi? | Burası Haftasonu - 21 Mart 2021

        Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

        ABD’nin salgın karnesi ne durumda? Aşılama çalışmaları ve yardım paketi sonuç verdi mi? Avrupa 3. dalganın gölgesinde, ABD’de son durum ne? ABD’de asyalılar niçin hedef oldu? ABD’liler koronavirüsten Asyalıları mı sorumlu tutuyor? İngiltere’yi sarstıi sıra ABD’de mi? Meghan Markle 2024’te ABD başkanlığına aday mı olacak? Habertürk Yazarı Oray Eğin, Burası Haftasonu’nda anlatıyor.

        Doğru nefes almak ne işe yarar? Nefesle bilinçaltı ortaya çıkar mı? Bir günde kaç kez nefes alıyoruz? Derin nefes almak ne işe yarar? Burun yapısında sorun olanlar ne yapmalı? Yanlış nefes hasta eder mi? Doğru nefes almamak hangi hastalıklara yol açar? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Nefes Eğitmeni Mustafa Kartal değerlendiriyor.

        Soğuk savaş dönemine mi giriliyor? “Katil” polemiği nereye gider? ABD ve Rusya arasındaki gerilim sıcak çatışmaya dönüşebilir mi? İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ramazan Kurtoğlu, Oylum Talu ile konuşuyor.

        Vaka artışı tam kapanma getirir mi? Salgında 3. Dalga mı yaşanıyor? Aşılama vaka hızını neden kesemedi? Vaka artışı nasıl önlenecek? Ne kadar antikor virüsten korur? Aşı ne kadar koruyor? Koronavirüs kadınlar için daha mı tehlikeli? Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necmettin Ünal, Burası Haftasonu’nda değerlendiriyor.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu