Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Gece Raporu - 14 Temmuz 2020 (15 Temmuz'dan 4 yıl sonra neredeyiz, Türkiye FETÖ'yü nasıl bitirecek?)

        Günden kalanlar, yarına yansıyanlar... Sıcak gelişmeler, dikkat çekenler, yorumlar, analizler... Erdoğan Aktaş ile Gece Raporu Habertürk'te...

        15 Temmuz'un dördüncü yıldönümünde gündem FETÖ ve bu terör örgütü ile mücadele. Bir yanıyla korkunç bir gece, bir yanıyla bütün bir ülkenin canı pahasına demokrasiye sahip çıktığı tarihi bir gün. Dünya tarihinin gördüğü en büyük ve en organize terör eylemi... Üzerine konuşulucak çok şey var. Dördüncü yıldönümünde de tüm açıklamalar 15 Temmuz ilintili. Ancak iktidar muhalefeti, muhalefet iktidarı 15 Temmuz üzerinden kıyasıya eleştiriyor.

        15 Temmuz'dan 4 yıl sonra neredeyiz? 15 Temmuz’da FETÖ nasıl durduruldu? Türkiye FETÖ'yü nasıl bitirecek? FETÖ ile mücadelede neredeyiz? FETÖ'nün siyasi ayağı tartışmasında gelinen nokta ne? 15 Temmuz tamamen aydınlatıldı mı?

        Gece Raporu'nda Erdoğan Aktaş, konukları Sonar Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı, CHP 26. Dönem Milletvekili Mustafa Balbay, Hukukçu Fatih Atalay ve Siyaset Bilimci Prof. Dr. Mehmet Şahin ile tüm yönleriyle 15 Temmuz’u konuştu.

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu