Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Magazin Sinemada Dengeler, AKM’de Picasso sergisi, tiyatroda Ali Poyrazoğlu! İşte kültür sanat ajandası

        Sinemada bu hafta Dengeler, Cille 2069 ve Rus yazar Mihail Bulgakov'un romanından uyarlanan Usta ile Margarita vizyona girdi. İstanbul Modern’de ‘İnsan Hayvan’ seçkisi sinema gösterimi de 17-27 Ekim tarihleri arasında izleyicileri bekliyor. Ali Poyrazoğlu'nun  yazıp, yönettiği ve oynadığı ‘Asi Kuş’ 12 Ekim’de AKM’de; Şıngır Şıngır Beyoğlu 14 Ekim’de Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde seyriciyle buluşak. 17 Ekim’de Caddebostan Kültür Merkezi’nde Fanatik oyunu, 15 Ekim’de Zorlu’da Sidikli Kasabası Müzikali, 18 Ekim’de İstinye Park’ta İki Şehrin Hikayesi sahnelenecek. 

        Picasso’nun ‘Resimden Seramiğe Bir Serüven’ sergisi AKM'de 31 Aralık'a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak. Rahşan Düren’in ‘Verwegenheit’ sergisi Tarhan Han’da 15 Ekim’de açılıyor. ‘Peter Halley’in Kişisel Sergisi Sevil Dolmacı Gallery’de ziyaretçilerini bekliyor. Rock müziğin önemli ismi Bryan Adams 18 Ekim’de Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda hayranlarını bekliyor. Zorlu PSM'de Loves2Dance konser serisi başlıyor. Adana Twins 12 Ekim’de sahneye çıkıyor. Harbiye'de 12 Ekim’de Seal, 13-14 Ekim’de Tan Taşçı, 15-16 Ekim’de Teoman, 17-18 Ekim’de Duman konserleri olacak.

        Haftanın kültür sanat ajandasını Haberturk.com Yazı İşleri Koordinatörü Kadir Kaymakçı, HT Mikrofon'da Helin Genç'e değerlendirdi.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu