Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Yavuz Sultan Selim Köprüsü çıkışında kaza: 2 ölü, 2 yaralı

        Yavuz Sultan Selim Köprüsü çıkışında içinde 3 kişi bulunan kamyonet, emniyet şeridinde park halinde bulunan bir TIR'a arkadan çarptı. Kamyonetteki üç kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden kamyonet sürücüsünün ehliyetinin olmadığı belirlendi. Sultanbeyli'de de yol kenarındaki elektronik denetim sistemi direğine çarpan araçtaki iki kişi hayatını kaybetti.

        Kaza, Yavuz Sultan Selim Köprüsü çıkışı ankara istikameti Riva mevkiinde meydana geldi. 20 yaşındaki Fırat Bağlars kamyonetde direksiyon başındaydı. Ancak ehliyeti bile yoktu. Seyir halindeyken emniyet şeridine girdi. Park halindeki TIR'a arkadan çarptı.  

        Kaza sonrası şoförFfırat Bağlars ile birlikte kardeşi Adem Bağlars ve amcası Orhan Bağlars kamyonun içinde sıkıştı. Kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin uzun çalışmalarının ardından Fırat ve Orhan Bağlars'ın cansız bedenleri kamyondan çıkartılırken, Adem Bağlars ağır yaralı olarak kurtarıldı. O da hastanede yapılan müdahale sonrası hayatını kaybetti. 

        Kaza nedeniyle trafik tek şeritten sağlandı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu