Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video UBER'cilerden polise tepki

        İstanbul'da polis ve özel güvenlik görevlileriyle UBER şoförleri arasında arbede yaşandı. Nedeni bağlanan araçlardı. O araçları almak için önce polis merkezine sonra da İstanbul Büyükşehir Belediyesi binasına girmeye çalıştılar. Önce polisle sonra da güvenlik görevlileriyle tartıştılar. İşte o anlar...

        Karakola girmeye çalıştılar. Polisle tartıştılar. UBER'ciler, bağlanan araçlarını almak için ortalığı birbirine kattı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nı karar aldı. UBER'in çalışmasının önüne engel konuldu. Ancak taşımacılığa hala devam edenler vardı.Tespit edilenlerin araçları bağlandı. O şoförler araçlarını almak için, Bakırköy'deki Osmaniye Polis Merkezi'ne gitti. İçeri girmek istediler. Polis, "Dağılın" uyarısı yaptı. ihtara uyulmayınca arbede çıktı.

        UBER'ciler sonra da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yolunu tuttu. Binanın önünde konvoy oluşturdular. Araçlarını almak için yetkililerle görüşmek istediler. Ancak burada da güvenlik görevlileri devreye girdi.

        Şoförler, belediyeden de elleri boş döndü.  

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu