Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Tokat'ın kayıp çocuklarından hâlâ haber yok...

        Kelkit Çayı ve Yenisu Yaylası'nın, üç aile için tek anlamı var; o da acı... Çünkü Bayram Erol, Dursun Kaan Taşçı ve Evrim Atış'tan hâlâ haber yok. Tokat'ın kayıp çocuklarını arama çalışmaları sürüyor.

        KAYIP EVRİM ARANIRKEN, ANNE VE BABASI TUTUKLANDI

        3 yaşındaki Evrim Atış, Tokat'ın Turhal ilçesinde yaşıyordu. Ailesiyle birlikte Yenisu Köyü Yaylası'na çıkmıştı. İki çadır kurup ormanlık bölgede kalmaya başladılar. 10 Temmuz günü babaannesi Sati Atış, hayvanları su içmeye götürdüğü sırada, torunu Evrim'in de peşine takıldığını fark etti. Küçük kızı annesine bıraktı. Anne de çocuğu alıp çadıra götürdü. Ardından ahıra geçti. Geri döndüğünde Evrim yoktu. İşte o günden bu yana Evrim'den haber yok. Küçük kıza dair iz bulunamadı ama, iki kişi tutuklandı: çelişkili ifadeler veren annesi ve babası... Burhan Atış, kızının traktörden düşerek öldüğü, bunun üzerine babasının mezarına gömdüğünü öne sürmüştü. Daha sonra da ifadesini değiştirip kaybolmuş olabileceğini söylemişti.

        BAYRAM EROL VE DURSUN KAAN TAŞÇI 3 YILDIR KAYIP

        29 Aralık 2015, Reşadiye... 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşçı ve 8 yaşındaki Bayram Erol, oyun oynamak için dışarı çıkmıştı. Bir daha geri dönmediler. Onlara dair tek iz, güvenlik kamerası kayıtlarıydı. Evlerinin yakınındaki parkta görülmüşlerdi. Çocuklara dair ikinci iz, 2 yıldan fazla süre sonra geldi. Geçen 8 Mayıs'ta Kelkit Çayı'na uçan araçtaki Ayhan Cebe aranırken, bir ayakkabı, çorap ile kemik parçası bulundu... O kemik parçasının, Bayram Erol'a ait olduğu tespit edildi. Bunun üzerine Kelkit Çayı'nda tekrar arama çalışması başlatıldı ama, herhangi bir ize rastlanmadı. Aileler çocuklarından gelecek haberi bekliyor.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu