Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Sinemalarda bu hafta! İşte vizyonun yenileri

        Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 6 film vizyona girdi. İşte o filmler...

        - Yüz: Komedi ve dramı bir arada sevenler için haftanın filmi "Yüz"... Üstelik Berlin Film Festivali'nden "Jüri Büyük Ödülü" aldı. Dünyanın en büyük İsa heykelinin inşaatında çalışan Jacek'ın yüzü, yaşadığı korkunç kaza sonucu paramparça olur. Polonya'nın ilk yüz nakli uygulanan Jacek, kendine geldiğinde artık yeni bir kimliğe bürünmüştür.

        - Acayip Güzelim: Haftanın komedi filmi olan "Acayip Güzelim", New York'ta bir işi ve arkadaş çevresi olsa da kendine güvenmediği için hayallerine ulaşamayn Renee'nin kaza sonucu aniden değişen hayatını ele alıyor.

        - İki İyi Çocuk: Haftanın öne çıkan yerli yapımı "İki İyi Çocuk"... Dram türündeki film, yeni atanan Başkomiser Serdar ile tüm şehrin sevdiği zihinsel engelli Ercan arasındaki dostluğu anlatıyor. 

        - Facia Üçlü: Haftanın bir diğer yerli yapımı olan "Facia Üçlü" filminin başrollerini, Türkiye'nin YouTuber'larından Sefa Kındır, Mami Emen ve Emre Gül paylaşıyor. Adana komedisi tadında olan film, talihsiz tesadüfler sonucu hayatları kesişen 3 gencin maceralarını anlatıyor. 

        - Tanrı'dan Gelen: Korku türündeki ABD yapımı "Tanrı'dan Gelen" filmi, son varisinin ölümünü soruşturan John'un aniden içine girmek zorunda kaldığı gizemli hikayeyi konu ediniyor.

        - Edepsiz Kuklalar: Edepsiz Kuklalar da vizyona giren yabancı yapımlar arasında.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu