Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Ünlü isimler sandık başında

        24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri için ünlü isimler de sandık başına gitti. Ünlü sanatçı Sezen Aksu oyunu Beykoz'da kullandı. Minik Serçe sabah saatlerinde Sedat Simavi İlkokulu'na geldi. Oyunu kullanan Aksu, kameraların çekim yapmasını istemedi.

        Komedyen Cem Yılmaz ise Beşiktaş Lütfi Banat İlkokulu'nda oyunu kullandı. Esprileriyle hem basın mensuplarını hem de görevlileri güldürdü.

        Aynı okula şarkıcı Yalın ve eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay da vardı. Yalın oyunu kullandıktan sonra kısa bir açıklama da yaptı, "Güzel ülkemin her bireyine yarar sağlayacak bi sonuç istiyoruz" dedi.

        Tiyatrocu Demet Akbağ, ailesi ile birlikte oy kullanmaya geldi. Oyunu Bebek Tevfik Fikret İlkokulu'nda kullandı. Mührü taşırınca panik olan Demet Akbağ görevlilerden sorun olmayacağını yanıtını alınca rahatladı. Oy kullandıktan sonra açıklama yapan Akbağ, "Oğlumla birlikte oy kullandık. Onun da ilk oy kullanışı. Ailece oyumuzu kullandık, şimdi evimizde oturacağız ve seçim sonuçlarını takip ediceğiz" dedi.

        Gülben Ergen, Demet Akalın, Ferhat Göçer ve Özcan Deniz oy kullandıktan sonra medya hesaplarından fotoğraflarını paylaştılar.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu