Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video O ölümler araştırılıyor... Yeni bir seri katil vakası mı?

        Gasptan yakalandı; evinden çıkanlar, yeni seri katil vakası kuşkusu doğurdu. Ordu'nun Akkuş ilçesinde 4 gün önce bir evde 2 kişi gasp edildi. 2 bin 300 lirası çalınan mağdurlar jandarmadan yardım istedi. Jandarma operasyon başlattı, zanlı Mehmet Ali Çayıroğlu yakalandı. Hayvan hırsızlığından da sabıkası bulunan Çayıroğlu'nun evinde arama yapıldı. 23 büyükbaş ve küçükbaş hayvan, tüfek, mermi, cep telefonları, askeri kamuflaj, 400 dolar ve bir miktar para ele geçirildi. Ancak evde bulunan silah ve eşyalar, Ordu'da daha önce farklı zamanlarda ölen 5 kişiyle bağlantılı çıktı. 

        1 hayvan ve 1 tüfeğin 60 yaşındaki Şeker Köseoğlu'na ait olduğu belirlendi. Yalnız yaşayan Köseoğlu 3 Mayıs'ta kaybolmuş, cansız bedeni ormanlık alanda bulunmuştu. Çayıroğlu'nun evinden çıkan 1 cep telefonu ve kurusıkı tabanca ise Aenai ve Ümit Türedi çiftine aitti. Çiftin 31 Temmuz'da evlerinde cansız bedenleri bulunmuş, mutfak tüpü ile zehirlendikleri düşünülmüştü. Çayıroğlu'nun, 24 Şubat'ta evlerindeki yangında ölen Nuri ve Lütfiye Usluoğlu çiftinin ölümüyle ilgili de bağlantısı tespit edildi. Zanlının, bu 5 ölümün yanısıra, 22 Temmuz'da Akkuş ilçesinde çıkan yangında Güneş ailesinden 3 kişinin ölümüyle ilgili de bağlantısı olduğu düşünülüyor. Şimdi özel ekip, o ölümleri de araştırıyor.

        14 sabıkası bulunan 44 yaşındaki zanlı Çayıroğlu, jandarmadaki ifadesinde suçlamaları kabul etmedi. Tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturma için kurulan özel ekip, şüpheli 8 ölümün, Çayıroğlu tarafından işlenmiş seri cinayetler olabileceği üzerinde duruyor. Zanlının evinden çıkan askeri kamuflaj ve 230 plastik kelepçe de şüpheleri güçlendiriyor. Kurbanların ortak yönü ya da bağlantısı araştırılıyor. Zanlının yakalandığı olayda da cinayet işlemeyi planladığı, ancak yanlış eve girdiği için sadece gasp yaptığı iddia ediliyor.

        Öte yandan evinden 23 büyükbaş ve küçükbaş hayvan çıkan Çayıroğlu'nun Samsun ve Tokat'ta da hayvan ticareti yaptığının belirlenmesi üzerine soruşturma alanı genişletildi. Çayıroğlu'nun Ordu'daki gibi bu iki kentteki şüpheli ölümlerle herhangi bir bağlantısının olup olmadığı da araştırılıyor. Zanlının Samsun'da şarküteri işleten ortağı da gözaltına alındı.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu