Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Olaylı Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin zanlıları mahkemeye böyle götürüldü

        Tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş maçıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, Üsküdar'da bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü'nden araçlara bindirilerek Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na götürüldü.

        Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan ve 58. dakikada tatil edilen Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında çıkan olaylarla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor. Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü koordinesinde yürütülen soruşturmaya, Organize, Foto Film ve Siber Suçlarla Mücadele şubeleri de destek veriyor.

        GERİYE DÖNÜK TAKİP YAPILDI

        Korner atışları sırasında sahaya yabancı madde atan taraftarlar ile Şenol Güneş'in yaralandığı yerde olaya karışan taraftarlar tek tek tespit edildi. Şu ana kadar gözaltına alınan taraftar sayısı 45'i aşmıştı. Gözaltına alınan taraftarların, maç öncesi nerelerde toplandıkları, birlikte hareket edip etmedikleri, aralarında organik bir bağ olup olmadığı soruşturuldu. Olaya karışan taraftarların, geriye dönük olarak cep telefon kayıtları ve sosyal medya paylaşımları dahi incelendi.

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu