Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Maganda kurşunu yine yaraladı! Mermi 14 yaşındaki çocuğun başına isabet etti

        Ölümler, uyarılar, cezalar... Hiç biri işe yaramadı; maganda kurşunu yine yaraladı. Düğünde havaya ateş açıldı, 14 yaşındaki çocuk başından vuruldu. Acı olay, Burdur'un Bucak ilçesinde meydana geldi. Yüreğil Köyü'nde düzenlenen bir düğünde, davetliler silahla havaya ateş açtı. O mermilerden biri, düğün alanına 100 metre uzaklıktaki bakkalın önünde oturan Furkan Toprak'ın başına isabet etti. Kanlar içinde kalan çocuk hastanede yoğun bakıma alındı. Olayla ilgili gözaltına alınan damadın babası ise adliyeye sevk edildi. 

        Benzer görüntüler Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde vardı. Bir grup genç, yanlarındaki küçük çocuklara aldırış etmeden dakikalarca havaya ateş açtı, adeta ölüme davetiye çıkardı. Çok sayıda davetlinin olduğu düğünde kimse silah seslerine aldırış etmemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

        Ancak o duyarlılığı Osmaniye'nin Kadirli ilçesindeki Oruçbey Köyü muhtarı gösterdi. Muhtar Mehmet Karacanoğlu, düğünlerde silah sıkılmaması için bir pankart hazırlattı. Kutlamadan önce de düğün alanına astı. Muhtarın anlamlı tepkisi köy sakinleri tarafından destekle karşılandı.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu