Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Kılıçdaroğlu'nun düğün heyecanı! Kerem-Mine çifti, 1 Eylül'de dünyaevine girecek

        CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, oğlu Kerem'i evlendirmeye hazırlanıyor. Dünyaevine girecek olan Kerem-Mine çiftinin sade bir törenle nikah kıyacağı belirtildi. "Sade tören" talebi ise Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi.

        Kılıçdaroğlu ailesinde düğün telaşı var. CHP liderinin oğlu Kerem Kılıçdaroğlu nişanlısı Mine Alşan ile dünyaevine girecek. Düğün 1 Eylül'de. Hazırlıklarda da artık sona gelindi. Farklı düğün salonlarından fiyat alan çiftin Çankaya Belediyesi'ne ait Ahlatlıbel Atatürk Parkı'ndaki bir salonda evleneceği öğrenildi.

        Aslında farklı bir salonda olacaktı düğün. Ancak gösterişli dikkat çekici bir organizasyon istemeyen Kemal Kılıçdaroğlu, sade bir kokteyl ile nikahın kıyılması yönünde görüş belirtti. Kerem-Mine çifti de bu talebe itiraz etmedi. Ayrıca, yaklaşık bin 500-2 bin davetlinin katılacağı törenin, basına kapalı gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.

        Habertürk'ün edindiği bilgiye göre, CHP lideri, "takı hassasiyeti" gösterilmesini de istedi. Bu nedenle belediye başkanlarına davetiye gönderilmedi. Yaklaşan yerel seçimler bu kararda etkili oldu. Ayrıca düğünde, canlı müzik de olmayacak. Sade bir davetiye hazırlayan çift, çiçek göndermek isteyenlerin de Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bağışta bulunmalarını talep etti.

        HABER: ÖMER TOPSAKAL

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu