Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Kayıp müzisyenin cansız bedenine ulaşıldı

        Şile'nin İmrenli Koyu'nda dün sabah saatlerinde alabora olan tekne kazasında kaybolan genç şarkıcı Onur Can Özcan'ın (21) cesedi bulundu. Dünden bu yana şarkıcıyı arama çalışmaları sürüyordu. 

        NE OLMUŞTU?

        Genç bir müzisyendi Onur Can Özcan... Besteleriyle, yazdığı şarkılarla, sesiyle gelecek vaat ediyordu. Arkadaşlarıyla birlikte denize açıldı, bir daha dönmedi. Onur Can Özcan ve 4 arkadaşı pazar günü Şile'de İmrenli Koyu'ndan tekneyle denize açıldı. Kıyıdan 300 metre uzaklaşmışlardı ki, tekne bilinmeyen bir nedenle alabora oldu. Gençlerden Hasan Ekşi, Levent Sarı ve Ulaş Sarı, denizde onların çırpındığını görenler tarafından kurtarıldı. Recep Gülyıldırım'ın ise denizden cansız bedeni çıktı. Kurtulan 3 kişi, 21 yaşındaki arkadaşları Onur Can Özcan'ın kayıp olduğunu söyledi. Jandarma, Sahil Güvenlik ve Kıyı Emniyeti ekipleri Özcan'ın bulunması için çalışma başlattı.

        ONUR CAN ÖZCAN KİMDİR?

        Onur Can Özcan, bir müzisyendi. Beste yapıyor, söz yazıyor, şarkı söylüyordu. Hatta "Yalnızlığın Ezgisi" şarkısı, Ferhat Göçer tarafından son albümünde seslendirilmişti. Onur Can Özcan'ın sosyal medya hesabından yayınlandığı şarkıları milyonlarca kez izlenmişti. Son dönemde gençler arasında popüler olan bir isimdi. Genç müzisyeni arama çalışmalarından henüz bir sonuç alınamadı.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu