Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Taburcu edildiği gün ölen hamile kadının eşi konuştu: 4 saat aç ve susuz tuttular

        İkinci kez baba olmanın heyecanını yaşayacaktı. Evladını kucağına alacağı günü beklerken; eşini kaybetti. Trafik kazası sonrası kaldırıldığı hastaneden taburcu edildiği gün vefat eden Tuğba Özköylü'nün eşi, "Sorumlular cezalandırılsın" dedi. 

        Kaza, 22 Ağustos günü yaşandı. Bünyamin Özköylü; Kurban Bayramı'nın ikinci günü ailesiyle yolculuk yapıyordu. Karaman-Mersin yolunun 12'nci kilometresinde direksiyon hakimiyetini kaybetti. İddiaya göre, bir başka araç kendisini sıkıştırmıştı. Kontrolden çıkan araç şarampole uçtu. 8 aylık hamile eşi Tuğba Özköylü ve 6 kişi daha yaralandı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan hamile kadının akciğerlerinin su topladığı ve kaburgalarında çatlaklar olduğu belirlendi. Genç kadın, Göğüs Cerrahisi Servisi'ne alındı. Hamileliğinde sorun görülmedi. 28 Ağustos günü taburcu edildi. Eşinin anlattığına göre, kadın taburcu edildiği günün akşamı rahatsızlandı. 30-40 dakika sonra hastanedeki gibi daralıp nefes alamayan kadın için ambulans çağırıldı. Ancak kadın, hastaneye yetiştirilemeden, yolda yaşamını yitirdi. 8 buçuk aylık bebeği de kurtarılamadı. 

        Sağlık Bakanlığı'nın olaya ilişkin soruşturması sürüyor. Bünyamin Özköylü de şikayetçi oldu. Tek isteği, eşinin ölümünde ihmali olanların hak ettikleri cezayı alması.

        ÖZEL HABER: ZAFER SAMANCI

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu