Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Hayatının şokunu yaşadı! Hiç evlenmeyen kadın, nüfusta 46 yıllık evli çıktı!

        Bursa'da hayatında hiç evlenmemiş bir kadın Nüfus Müdürlüğü'nde 46 yıllık evli ve 33 yaşında bir kızı olduğunu öğrendi. Dolandırıcılıktan şüphelenen kadın, Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulundu.

        Hayatında hiç evlenmedi, Nüfus Müdürlüğü'nde hayatının şokunu yaşadı. Zira çıkan sonuçlara göre hem evli hem de kız çocuğu annesiydi.

        63 yaşındaki H.S. Bursa'nın Kestel ilçesinde yaşıyor. Bir dava için İlçe Nüfus Müdürlüğü'ne nüfus kayıt örneği almaya gitti. Burada görevli memur kızlık soyadını sordu. Ancak H.S. zaten kızlık soyadını kullanıyordu.

        Çıkan sonuca göre H.S. 46 yıllık evliydi. 01.01.1972 yılından bu yana Suriyeli Muhammed Mahir Akbey ile evli gözüküyordu.Suriye’nin Şam şehrinde Akbey ile evlendiği, bu evliliğin 2018 yılının mayıs ayında Türkiye’de kayıtlara geçtiği, bu işlemlerin ise Gaziantep İl Nüfus Müdürlüğü’nde görevli Memur A.K. tarafından yapıldığı söylendi.

        Üstelik üstüne 33 yaşında olan Akbey isimli kız da kayıtlıydı. Hayatının şokunu yaşayan kadın Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek suç duyurusunda bulundu. 63 yaşındaki kadının mal varlığına ölümünden sonra el koymak için nüfusuna 2 kişiyi kaydettirildiği üzerinde duruluyor. 

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu