Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Fenerbahçe, Benfica deplasmanında!

        Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3'üncü ön eleme turu ilk maçında bu akşam deplasmanda Benfica ile karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, zorlu deplasmandan iyi bir skorla dönmek istiyor. Teknik Direktör Phillip Cocu, "Rakibe saygı duyuyoruz ama korkmuyoruz" dedi.

        Fenerbahçe sezonun ilk resmi maçına bu akşam çıkacak. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda rakip Benfica... Sarı-lacivertliler Lizbon deplasmanından avantajlı bir skorla dönmek istiyor. Fenerbahçe'de cezalı Josef de Souza kadroda yok. Sarı-lacivertliler Luz Stadı'nda son çalışmasını yaptı ve maç saatini beklemeye başladı. Teknik Direktör Phillip Cocu, Benfica maçı öncesi iddialı konuştu. Cocu, "Çok kaliteli bir takımla karşılaşacağız. Her rakibe saygı duyuyoruz ama bunun adı korku değil. Çok iyi bir sezon öncesi kampı geçirdik, böyle bir maça çıkacağımız için mutluyuz. İyi bir mücadele olacağını düşünüyorum, biz de iyi bir skor almak için mücadele edeceğiz. İkinci maçta kendi taraftarımız önünde turu geçen taraf olmak istiyoruz" dedi.

        Benfica Teknik Direktörü Rui Vitorya takımdan ayrılması gündemde olan Jonas'ı kadroya almadı. Tecrübeli forvet geçen sezon 41 maçta 37 gol atmıştı. Vitorya, Fenerbahçe maçı öncesi takımına güvendiğini söyledi.

        Luz Stadı'nda bu akşam saat 22'de başlayacak Benfica-Fenerbahçe maçını Belaruslu hakem Aleksei Kulbakov yönetecek. Bu arada Fenerbahçe, Benfica'yı elemesi halinde Devler Ligi Play-off turunda PAOK-Spartak Moskova maçının galibiyle karşılaşacak. Elenmesi halindeyse UEFA Avrupa Ligi gruplarına direkt katılacak.

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu