Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Bayram tatilinde ağır bilanço: 67 ölü, 314 yaralı

        Ne uyarılar, ne cezalar, ne de kontroller trafik kazalarının önüne geçebildi. Arife gününden bayramın son gününe kadar olan 4 günlük süreçte 84 trafik kazası meydana geldi.

        Onlarca uyarı yapıldı,, karayollarındaki denetimler arttırıldı. Aşırı hız, dikkatsizlik ve uykusuzluk bayramda da kazalara neden oldu. Ramazan Bayramı'nı fırsat bilen tatilciler yola çıktı. Kimisi akrabalarını ziyaret etti, kimisi tatil beldelerine akın etti. Karayollarında yoğunluk yaşanırken, ekiplerin tüm uyarılarına rağmen kazalar meydana geldi. Arife günü toplam 23 kaza oldu. Bu kazalarda 22 kişi hayatını kaybetti, 70 kişi yaralandı. Ramazan Bayramı'nın birinci gününde ise 21 kaza meydana geldi. 8 kişi yaşamını yitirirken, 77 kişi yaralandı.

        4 GÜNDE 84 KAZA OLDU

        Bayramın ikinci günü bilanço daha çok arttı. Meydana gelen 25 kazada, 25 kişi öldü 112 kişi de yaralandı. Ramazan Bayramı'nın son günü ise 16 kazada, 12 kişi öldü, 82 kişi yaralandı. Ramazan Bayramı sonundaki bilanço ağır oldu. Yurdun dört bir yanında meydana gelen 84 kazada, 67 kişi hayatını kaybetti, 341 kişi yaralandı.

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu