Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Adana'da sulama kanalına giren gencin cenazesine ulaşıldı

        Adana'da sulama kanalına girdikten sonra kaybolan Afgan uyruklu 18 yaşındaki gencin cesedine ulaşıldı. Bir ay önce Türkiye'ye gelen gencin ailesi acı haberle yıkıldı.

        Afganistanlı Keber ailesi, 1 ay önce ülkesini terk etmiş, Türkiye'ye gelmişti. Adana'nın Yüreğir ilçesine yerleştiler. Ailenin 18 yaşındaki çocukları Rami Keber, serinlemek için Devlet Su İşleri'ne ait sulama kanalına girdi. Bir süre sonra da gözden kayboldu.

        Keber'i bulmak için ekipler seferber oldu. Kanal boyunca arama çalışması başlatıldı. Çocuklarının kaybolduğunu öğrenen ailesi ise, sulama kanalında sinir krizi geçirdi.

        Umutlu bekleyiş acı haberle son buldu. Keber'in cesedi kanala verilen suyun kesilmesiyle ortaya çıktı. Babası ve komşuları tarafından kaybolduğu yerin 10 kilometre uzağında bulundu. Oğlunun cenazesi başında gözyaşı döken baba, üzüntüden baygınlık geçirdi.

        Gencin cenazesi otopsi için adli tıpa, fenalık geçiren baba ise hastaneye kaldırıldı. Ailenin, olayın yaşandığı günün sabahı kimliklerini aldığı ortaya çıktı.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu