Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar
Anasayfa Video Yaşlı kadını yüzüğü için öldüresiye darp etti

 Adana'da bir kişi, akrabası olan kadının yüzüğünü almak için evinde öldüresiye darp etti daha sonra banyoda ıslatıp kapıyı üzerine kilitledi. Ağır yaralanan yaşlı kadın hastanede tedavi altına alındı. Şüpheli ise mahalli tarafından hortumla öldüresiye darp edildi. Ambulansla hastaneye götürülen şüpheli firar etti.

Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Başak Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Halil İbrahim A., akrabası olan Harun Eşim'in (70) evine ziyarete gitti. Halil İbrahim, burada Harun Eşim'in yüzüğünü görüne çalmak istedi.

Yaşlı kadın kendisine direnip "kefem param" diye yüzüğü vermeyince Halil İbrahim, kadını öldüresiye darp etti. Keser sapıyla öldüresiye darp ettiği Harun Eşim'i daha sonrada banyoya kadar sürükledi. Halil İbrahim A. banyonda Harun Eşim'e su tutup ardından kapıyı üzerine kilitleyip kaçtı.

Bu sırada mahalle sakinleri durumu fark edince Halil İbrahim A.'yı yakalayıp hortumla öldüresiye darp etti. Olay yerine gelen iki ambulans kadını ve şüpheliyi hastaneye götürdü. Şüpheli yolda iyi olduğunu söyleyip ambulanstan inerek kayıplara karıştı.(IHA)

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua