Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Seçim sloganı da şarkısı da belli oldu...

        İYİ Parti; 24 Haziran seçimleri için kampanyasının startını Ankara'dan verdi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ekonomiden eğitim ve dış politikaya kadar seçim vaatlerini anlattı. Seçim sloganı ve seçim şarkısı da kamuoyuna tanıtıldı.

        Seçim sloganı da, seçim şarkısı da belli oldu. İYİ Parti, 24 Haziran seçimleri için seçim kampanyasının startını Ankara'dan verdi. Genel Başkan Meral Akşener, özel bir koreografi ile girdi salona. Akşener, katılımcılardan kimlik kartlarını çıkarmalarını istedi. Akşener,"İşte Türkiye Cumhuriyeti'nin tapusu budur. Ağa da budur reis de budur paşa da budur. 80 milyonun tamamı aynı haklara sahiptir" dedi.

        "KÖPRÜLERDEN GEÇEN DE GEÇMEYEN DE PARA ÖDEMEYECEK"

        İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, konuşmasında ekonomiye geniş bir bölüm ayırdı. Vaatlerini sıralardı. Vergi sisteminin değişeceğini, enflasyonun yüzde 5'in altına düşürüleceğini söyledi. Akşener, "Bizim yaptığımız köprülerden, geçen de geçmeyen de para ödemek zorunda kalmayacak. Enflasyonu yüzde 5’in altına düşürmek, gerekli yapısal reformlar ve altyapı reformlarının bütününü gerçekleştirmek olacaktır" diye konuştu.

        "YÖK'Ü KALDIRACAĞIZ, ASKERİ LİSELERİ YENİDEN AÇACAĞIZ"

        Meral Akşener eğitime de değindi. "YÖK'ü kaldıracağız" dedi. Kapatılan, askeri liseleri de yeniden açacaklarını söyledi. İYİ Parti seçim beyannamesini 30 Mayıs'ta açıklayacak.

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu