Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bakan Soylu cevabı

        İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Trabzon'daki konuşması sırasında söylediği "Bugün içişleri bakanıyız, yarın belki değiliz. Buradan gideriz, belki bir daha gelişimiz olmaz" sözlerinin bir istifa işareti olup olmadığı soruldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu tartışmalara sert tepki gösterdi.

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Söylenenler veyahut da bu biraz belki ifadem ağır olacak ama ahlaksız troller vasıtasıyla bizleri ciddi manada rahatsız etmektedir" dedi. Pazar günü Trabzon'da yaptığı konuşmasıyla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

        "İçişleri Bakanımızın Trabzon konuşmasında, belli bir yerinde duygusallık, şahsı ile alakalı olabilir. Ama ben de kendisi ile görüştüm. Böyle bu trollerin yapmış olduğu açıklamalardaki bu tür kabine vesaire falan, bunlarla alakalı hiçbir şey söz konusu değil. Arkadaşımızın böyle istifası vesaire bu tür şeyler, asla söz konusu değil. İşte bu trol ahlaksızlıkları maalesef ülkemizin kendi içindeki birlikteliğini, beraberliğini bozmaya yönelik atılan adımlardır. Türkiye'yi troller idare etmeyecek, Türkiye'yi biz idare ediyoruz, biz idare etmeye devam edeceğiz."

        Afrika turuna çıkmadan önce Atatürk Havalimanı'nda soruları yanıtlayan Erdoğan, gündemde bir kabine revizyonu olmadığını da belirtti.

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu