Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Habertürk'e ödül yağdı

        Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin Başarı Ödülleri sahiplerini buldu. Ciner Yayın Grubu, cemiyet tarafından 7 dalda ödüle layık görüldü. 

        'Televizyon Haber Araştırma' dalında, Habertürk TV muhabiri Duygu Kaya 'Hayallere Engel' başlıklı haber dosyasıyla ödüle değer bulundu. Duygu Kaya, engelli öğrencilerin eğitim hayatında karşısına çıkan veya çıkarılan engelleri masaya yatırdı. Tüm tarafların, mağdurların ve yetkililerin sesini ekrana taşıdı. 

        'Televizyon Kamera Çalışması' dalında ise ödülü kazanan Habertürk TV kameramanı Hasan Dönmez ve Habertürk TV muhabiri Murat Karataş oldu. Dönmez ve Karataş'ın birlikte imza attığı ve 26 Kasım 2017 tarihinde yayınlanan 'Her Şey Vatan İçin' başlıklı haber dosyası ödüle layık görüldü. Hasan Dönmez ve Murat Karataş, o haberle terörle mücadelede görev yapan askerlerin koşullarını, mücadelesini ekrana taşıdı. 

        Yazılı basın dalında da Gazete Habertürk 5 ödül aldı. 'Eğitim' dalında Yusuf Doğan, 'Spor' dalında Murat Ağca, 'Köşe Yazısı' dalında Atilla Türker, 'Sayfa Düzeni' dalında Mehmet Deniz Özkök ve Ercan Arıkan ödül kazanan isimler oldu.

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu