Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar
Anasayfa Video Balıkesir'de baba dehşeti! Her şeyi itiraf etti...

3.5 yaşındaki Kuzey Efe'nin 'solunum yetmezliği' nedeniyle kaldırıldığı hastanede kalp krizi sonucu ölümü, 13 gün sonra gelen korkunç itirafla aydınlandı.

Balıkesir Edremit'te 7 Şubat'ta özel bir hastaneye solunum yetmezliği şikâyetiyle kaldırılan 3.5 yaşındaki Kuzey Efe E., müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Küçük çocuğun kalp krizi sonucu öldüğü belirtildi. Ancak 20 Şubat'ta jandarmaya başvuran baba Hüseyin E., oğlunu kendisinin öldürdüğünü itiraf edip teslim oldu.

Olay günü eşi ve çocuklarıyla oyun parkına gittiklerini ve oğlu Kuzey Efe'nin saatlerce oyun oynadığını söyleyen Hüseyin E., ifadesinde korkunç olayı şöyle anlattı: 

"Daha sonra eşim ve kızımı Kadıköy Mahallesi'ndeki evimize bıraktım. Kuzey Efe ile birlikte babamlara gitmek üzere yola çıktık. Bu sırada yan koltukta oturuyordu ve sürekli yaramazlık yapıyordu. Ayağa kalkıyor, yanıma gelmeye çalışıyordu. Sol elimle direksiyonu tutarken, sağ elimle de bir anlık sinirle ağzını ve burnunu kapattım. Ne kadar bunu yaptım hatırlamıyorum. Daha sonra Kuzey Efe koltuğa uzandı kaldı. Panikle önce evin önüne gittim. Hâlâ hareketsiz yatıyordu. Sonra hastaneye götürdüm." 

Hüseyin E., itirafının ardından tutuklandı.

'PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM'

Oğlunun katilinin, eşi olduğunu öğrenince büyük şok yaşayan acılı anne Melis E. ise 4 aylık kızıyla birlikte annesinin yanına yerleşti, boşanmak için işlem başlattı. Torununun ölümüyle yıkılan anneanne Nurten G., "Bu caninin müebbet cezası alması için elimden gelen her şeyi yapacağım. Kanımın son damlasına kadar peşini bırakmayacağım" dedi.

(MEHMET ANDAÇ/GAZETE HABERTÜRK)

 

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua