Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar
Anasayfa Video Milli Eğitim Bakanı Selçuk: Eğitim sisteminin şaha kalktığını hep beraber göreceğiz

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, baba ocağı Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Emirler Mahallesi'ni ziyaret etti.

Hemşehrileri tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, kendisi için düzenlenen programa katıldı. Bakan Selçuk'a eşi Rana, kızı Şahika ve oğlu Yusuf eşlik etti. Programa, Ziya Selçuk'un babası Cevdet Selçuk ve akrabaları da katıldı.

Burada hemşehrilerine seslenen Ziya Selçuk, "Bu toprakların bir çocuğu olarak, köylünüz olarak burada şu anda misafir bulunuyorum." dedi.

Bakan Selçuk, "Şimdi kaliteyi artırmak için bir yolumuz var ve bu yolu da aşacak güçteyiz, birikimdeyiz. Hep beraber iş birliğiyle, güç birliğiyle elimizden geleni yapacağız. Sizlerin duaları bizim gayretimizle birleştiğinde inşallah çok büyük mesafeler alacağız. Yapacağımız bütün işler, memleketin çok daha güzel bir geleceğe sahip olması, mutlu, müreffeh bir hayat yaşamamız içindir. Türkiye'nin hedefleri cumhuriyetin kurulduğundan beri muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkmaktır. Bu seviyenin üstüne çıkmak için de Allah'a şükür her türlü imkanımız, bilgimiz, birikimimiz var. Eğer sizin de destekleriniz olursa Türkiye'de önümüzdeki yıllarda eğitimin, eğitim sisteminin şaha kalktığını hep beraber göreceğiz. Desteklerinizi, dualarınızı bekliyoruz" diye konuştu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua