Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar
Anasayfa Video Basketbolcunun hazin öyküsü! Sokak ortasında dövmüşler

Psikolojik rahatsızlığı bulunan genç basketbolcu Mehmet Şanlı, hala Atatürk Havalimanı'nda yaşamayı sürdürüyor. Genç sporcunun, havalimanından önce sokaklarda yaşadığı ortaya çıktı. Elinde çantasıyla sokaklarda dolaşan Şanlı, daha önce saldırıya da uğramış. İşte o görüntüler...

Sokakta kendi halinde dolaşıyordu. Cadde ortasında 4 kişinin hedefi oldu. Yere yatırıldı, dövüldü. Dayak yiyen kişi, genç basketbolcu Mehmet Şanlı'ydı. 23 yaşındaki Mehmet Şanlı, aylardır Atatürk Havalimanı'nda kalmasıyla gündeme geldi. Onu bu hale getiren geçirdiği psikolojik rahatsızlıktı. İlaçlarını almıyordu. Amerika'ya gidip basketbol oynamak isteyen Şanlı, bunu takıntı haline getirmişti. Bu nedenle de elinde pasaportuyla Atatürk Havalimanı'nda yaşamaya başladı.

DAHA ÖNCE DE SOKAKLARDA KALIYORMUŞ

Peki Atatürk Havalimanı'na gelmeden önce nerede yaşıyordu Mehmet Şanlı? Ortaya yeni çıkan görüntülere göre, Şanlı sokaklarda yaşıyordu. Yaklaşık 4 ay önce bir gece, iddiaya göre madde bağımlısı olduğu belirtilen kişilerin hedefi oldu. Genç basketbolcu, sokak ortasında feci şekilde dayak yedi. Kendisini dövenlerin elinden kaçarak kurtuldu. O günden sonra Atatürk Havalimanı'ndan çıkmadı. Hala da orada. Kimseye bir zararı olmadığı için havalimanı personeli ona dokunmuyor. Gelecek vaat eden ancak rahatsızlığı nedeniyle sporu bırakan genç basketbolcu, havalimanında yatıp kalkıyor. Yiyeceklerini de havalimanı personeli veriyor.

 

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua