Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar
Anasayfa Video Ajda Pekkan'dan Afrin açıklaması

Türkiye'nin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı'na sanat dünyası da destek veriyor. Süper star Ajda Pekkan da harekâtı destekleyen isimlerden. Pekkan, "bu bir savaş değil, vatan toprağımızı koruyoruz" dedi.

"Terör örgütleri, sınır hattımızda devlet kurmaya çalışıyor" diyen Ajda Pekkan, "Dünyada hiçbir ülke böyle bir şeye müsaade etmez. Türkiye de kendi sınırlarını korumak zorunda. Bu bir savaş değil, vatan toprağımızı koruyoruz. Türkiye, orada savaşın çıkmaması için elinden gelen çabayı gösterdi. Türkiye oraya hiçbir zaman emperyal niyetlerle girmiyor; bunu hepimiz biliyoruz" diye konuştu.

Ajda Pekkan, "Türkiye olarak en fazla ihtiyacımız olan şey milli birlik ve beraberlik" dedi. Pekkan'a, Cumhurbaşkanı Erdoğan, nasıl bir lider sorusu soruldu.

Ünlü şarkıcı, "Mütevazı ve samimi bir insan görüyorum. Erdoğan'ın nasıl bir lider olduğundan daha önemlisi bence nasıl bir insan olduğu. Bir insan olarak kendisine baktığım zaman son derece mütevazı ve samimi bir insan görüyorum. Dünyadaki haksızlıklara karşı da en yüksek sesi Cumhurbaşkanımız çıkarıyor. Her zaman mağdurun ve mazlumun yanında olan bir lider" yanıtını verdi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua