Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Eğlence Koç burcunu 2020'de neler bekliyor? - Hande Kazanova

        Koç burçları bu senenin en çok konuşulan, göz önünde olan ve kariyerde en çok parlayacak olacak. 1-1.5 yıldan beri Satürn bu alanda Koç burçlarını test etmekteydi. Bazen toplum önü duruşunuzda, işlerinizde birtakım sıkıntılar ve problemlerle karşılaşmışlardı. Şimdi Jüpiter Koçların bu alanlarına girdi ve bu alanlarda onlara şans ve fırsatlar sunmaya devam edecek. 

        Bir yıl boyunca güzel sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Peki ne yaparak? Çalışarak uğraşarak, didinerek, azmederek... Koç burçları çok fazla azmetmeyi sevmez. Bu yüzden de tökezleyip ‘hani bize çok şanslısın demiştiniz’ derlerse buradan onun da uyarısını yapalım. Biraz uğraşacaksınız sevgili Koçlar… Ama sonu istediğiniz gibi olacak. Uranüs para alanlarınızda... Bu da ne demek biliyor musunuz? Parasal konularda anlık iniş çıkışlar yüksek olabilir. 21 Haziran’daki tutulma, ev alımınızı hızlandırabilir. Bunun yanında ailevi konular önemli olacak ve bu sene kalbinize göre almak istediğiniz bir eğitim varsa, fırsatların tutulmalarla beraber arttığını görebilirsiniz. 

        Ancak bir tek Koçlara şunu söyleyelim. 10 Eylül ve 14 Kasım tarihleri arasında sağlığınıza gereken özeni göstermeyi unutmayın. Mars sizin burcunuzda gerileyecek. Bu dönemde çok büyük girişimlerden de kaçınmak sizin faydanıza olabilir. Bu sene en büyük şansı kariyerden, işten, anne tarafından, ailevi alandan alacaksınız. Tadını çıkarın…

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu