Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Trump, 13 yıllık eşinin adını yanlış yazdı

        ABD Başkanı Donald Trump, öyle bir hata yaptı ki sosyal medyanın diline düştü. Trump, 13 yıllık eşi Melanıa'nın ismini yanlış yazdı.

        Trump, böbreğindeki iyi huylu tümör nedeniyle ameliyat olan eşinin taburcu edildiğini duyurmak isterken First Lady'nin adını yanlış yazdı.

        ABD Başkanı Twitter mesajında "First Lady'mizin Beyaz Saray'a, evine geri dönmüş olması harika. Melanie kendini iyi hissediyor ve iyileşiyor. Dualarınız için teşekkürler" diye yazdı.

        Trump paylaşımında 13 yıllık eşinin adını yanlış yazmıştı. Hızla mesajını silen Trump, hatasını düzelterek aynı mesajı ikinci kez paylaştı. Bu kez Melanıa'yı olması gerektiği gibi, "a" ile yazmıştı.

        Trump'ın saniyeler içinde düzelttiği bu hatası sosyal medyanın dikkatinden kaçmadı. "Melanye" etiketiyle Twitter'dan binlerce paylaşım yapıldı. Öyle ki Amerika'da en fazla konuşulan konulardan biri oldu.

        ABD Başkanı,  geçen yıl da bir Twitter mesajında "covfefe" yazmıştı. Uzun uğraşlar ardından Trump'ın "bir haberi sunma" anlamına gelen "coverage" yerine "covfefe" yazdığı anlaşılmıştı.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu