Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Aracını park yerinden böyle çıkardı

        Şaşırtıcı görüntüler İngiltere'nin Dorset Kontluğu'na bağlı Bournemouth kentinden... Bir gece konakladığı otelin önüne aracını park eden otel müşterisi, sabah saat 07.30 sıralarında otelden ayrılmak istedi. Ancak aracının arkasına park eden bir başka araç, park yerinden çıkmasına engel oldu. Otel yetkilileriyle konuşan müşteri, daha sonra aracının bulunduğu yere geri döndü. Otel yetkilileri, otel restoranının şefine ait olduğu öğrenilen aracın sahibine ulaşmaya çalışırken, öfkeli müşteri ilginç bir yönteme başvurdu.

        Yerden aldığı kaldırım taşıyla aracın ön camını kırıp el frenini indiren sabırsız adam, daha sonra aracı itmeye başladı. Kendi aracının çıkabileceği boşluğu ayarladıktan sonra sakin bir şekilde gidip el frenini tekrar indiren müşteri, park yerinden usulca çıkıp olay yerinden uzaklaştı.

        Olayın ardından otel yetkilileri olay yerine polis çağırdı. Polis ekiplerine, söz konusu olayın güvenlik kayıtlarıyla birlikte olayı gerçekleştiren müşterinin kimlik bilgileri, adresi ve telefon numarası verildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. (Daily Mail)

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu